samen architectuur bouwen

[ 1428 ] ‘s-Gravenzande


Locatie
Poelzone kavel 11, ‘s-Gravenzande
Projectomschrijving
Aan de Poelzone te ‘s-Gravenzande heeft WnS Architecten deze prachtige villa ontworpen. In de ambachtelijke gevel worden metselwerk en stuukwerk afgewisseld en voorzien van ‘zware’ betonnen banden, die samen met het forse dak overstek zorgen voor de horizontale lijnen en het uitgestrekte karakter. Aan de op het kavel vergraven haventje ligt het tuinhuis in stijl van de woning, compleet met buitenkeuken, veranda met openhaard en een aparte berging.
De woonkamer, die als een uitkijkpost aan de voorzijde van de woning ligt, heeft een prachtig uitzicht over het ecologisch gebied aan de voorzijde van de woning. De woonkeuken die, net als de woonkamer, voorzien is van een openhaard ligt aan de achterzijde van de woning en heeft via de overdekte veranda contact met de achtertuin, het tuinhuis en het doorgaande vaarwater. Naast een kantoor, leesruimte, garage en wasruimte zijn er boven vier slaapkamers en een zeer ruime badkamer. De woning kent een hoog afwerkingsniveau, is uitstekend geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

Een degelijke villa die staat als een huis.