samen architectuur bouwen

[ 1433 ] ‘s-Gravenzande


Locatie
Poelzone kavel 9, ‘s-Gravenzande
Projectomschrijving
In de Poelzone te ‘s-Gravenzande heeft WnS Architecten deze eigentijdse villa ontworpen. Een villa die van binnen naar buiten ontworpen is, maar waar de buitenkant minstens zo aantrekkelijk is als de binnenkant. De gevels zijn voorzien van langwerpige Kolumba stenen, gepatineerde zinken felsdelen, aluminium puien en daklichten en houten gevelaccenten. Bij deze woning is het dak, door toevoeging van sedum vegetatie, ook zeker een gevel met attentiewaarde. Binnen verrast de woning aan alle kanten. In de ruime entree is een vide met daklicht waarin zich de betonnen trap omhoog werkt. Door stalen deuren wordt de woonkamer ontsloten die ook een vide heeft met daklichten, die het strijklicht langs de wanden de woning in doet dalen. Ook de erg ruime woonkeuken kent een dergelijke oplossing en heeft toegang tot de veranda met buitenhaard. Boven zijn er 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met badkamer ensuite, een 2e badkamer, apart toilet en een wasruimte.
Kortom een fantastische eigentijdse en eigenzinnige woning die verrast.