samen architectuur bouwen

[ 1226 ] Kwintsheul


Locatie
Gouwlaan, Kwintsheul
Projectomschrijving
Voor een kavel aan de Gouwlaan te Kwintsheul heeft WnS Architecten dit robuuste herenhuis ontworpen. Een villa met een opvallende maar sjieke kleurstelling en materialisatie. Het leiendak zorgt met een groot overstek voor schaduw in de slaapkamers boven. Aan de achterzijde van de villa bevind zich de veranda met onderheid terras die grenst aan de woonkeuken. De villa is rondom voorzien van screen zonwering die onzichtbaar is verwerkt in de gevels. De entree is prominent in de voorgevel aanwezig en dat wordt door de risaliet in het dakvlak versterkt. Binnen is er een grote vide in de entree die ruimte geeft en licht brengt. Stalen taatsdeuren geven vanuit de entree toegang tot het woongedeelte van de villa. Vanuit het kantoor aan huis is er contact met de tuin.
Een woning met karakter.