samen architectuur bouwen

Wie zijn wij?

Jörg Wartewig en Dave Smelt

Even kennismaken

WnS Architecten is in 2007 opgericht door Jörg Wartewig en Dave Smelt. Vanaf dag 1 zijn wij bezig met het realiseren van woondromen. Een bezigheid waar wij ontzettend veel voldoening uithalen. De diversiteit aan mensen die wij daarmee ontmoeten en de leuke gesprekken die wij met hen voeren, zijn de grote drijfveren achter het plezier in ons werk.

Met onze ervaren club mensen gaan wij elke uitdaging aan. Door veel te vragen en goed te luisteren, kunnen wij ons inleven in uw woondroom. U inspireert ons, waardoor wij u kunnen verrassen met onze ideeën. Creativiteit, nieuwsgierigheid en perfectionisme zijn eigenschappen die ons eigen zijn. Daarmee zoeken wij de randjes op en halen zo het maximale uit een project.

Wij denken graag met u mee

Een woning ontwerpen houdt bij ons niet op bij het bedenken van een leuke plattegrond en een schilletje er omheen. Wij denken dan ook graag mee over het interieur en de tuininrichting.

Onze ruime ervaring maakt ons een fijne bouwpartner voor aannemers. Met onze vakkennis, uitgewerkte tekeningen met veel oog voor detaillering, voorzien wij de uitvoerende partijen van informatie die tot een soepel bouwproces leiden. Tijdens de bouw bewaken wij de kwaliteit en houden wij in de gaten dat afspraken worden nagekomen.

Samen architectuur bouwen

Bouwen is leuk! En dat willen wij ook overbrengen op onze klanten. Wij begeleiden, informeren en ontzorgen. Samen streven we naar een optimaal resultaat, waar u met volle teugen van kunt genieten, elk moment van de dag.

De architecten van WnS Architecten staan ingeschreven in het Architectenregister.