samen architectuur bouwen

[ 1122 ] Waddinxveen


Locatie
Tweede Bloksweg 20A, Waddinxveen
Projectomschrijving
Voor een kavel aan de Tweede Bloksweg in Waddinxveen heeft WnS Architecten deze charmante witte villa ontworpen. De opdrachtgever heeft een 8 jaar lange strijd moeten voeren, maar heeft in samenwerking met WnS Architecten alle benodigde vergunningen verkregen. De wit gekeimde villa is voorzien van een geknikte kap met dakpannen en is voorzien van een rijke detaillering met metselwerk ‘oortjes’, gootklossen, roeden en natuursteen gevelaccenten. De villa is op de begane grond voorzien van een kantoorruimte, slaapkamer met douchekamer en een grote woonkeuken die middels een enorme schuifpui onder de veranda door contact heeft met de tuin.
Op de verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, waarbij in twee kamers de hoogte van de kap valt te ervaren, en een zeer ruimte badkamer.
Aan de binnenzijde wordt de villa hoogwaardig afgewerkt met gestuukte plafonds en plafondsierlijsten, hoge plinten en een wit geschilderde trap met eiken treden. De villa is voorzien van een lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.
Een charmante villa met uitstraling.